VVS Kollen

Hör gärna av dig! Jour-uppdrag sker i mån av tid. 08 26 50 52

VVS Kollen – Din pålitliga rörmokare i Stockholm län

Vi på VVS Kollen har lång erfarenhet och bred kunskap inom VVS och rörmokeri. Oavsett om du behöver hjälp med ett mindre uppdrag eller ett större projekt, så kan du lita på våra professionella rörmokare. Vi arbetar mot både privatpersoner och företag, samt bostadsrättsföreningar i Stockholm län.

Våra tjänster

Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom VVS, inklusive:

  • Stopp i avlopp
  • Badrumsrenovering
  • Värmepumpservice
  • Installation av köksblandare och toalettstolar

Våra rörmokare är välutbildade och auktoriserade inom sina områden. Vi strävar alltid efter att utföra kvalitetsarbeten och att du som kund blir nöjd med våra tjänster.

VVS-jour för akuta problem

Vi förstår att vissa VVS-problem kan uppstå oväntat och behöver åtgärdas omedelbart. Därför erbjuder vi VVS-jour för akuta problem i Stockholm. Oavsett om det är vattenläckor, ingen värme eller stopp i avloppet, kan du lita på att våra erfarna rörmokare kommer att hjälpa dig, även under helger och sent på kvällen.

Stopp i avloppet

Stopp i avloppet är ett av de vanligaste VVS-problemen som vi stöter på. Vi har professionella avloppsrensningsmaskiner och högtryckspumpar för att lösa problemet snabbt och effektivt. Oavsett om det är stopp i handfatet, toaletten, köket eller vasken, kan du lita på oss för avloppsrensning i hela Stockholm.

Undvik stopp

För att undvika stopp i avloppet är det viktigt att vara noga med vad du slänger i det. De vanligaste orsakerna till stopp är tops, mattfett, sanitetsbindor, tvålrester och hår. Kom ihåg att toaletten endast är avsedd för avföring och toalettpapper. Om du råkar ut för stopp i toaletten, undvik att använda frätande medel då det kan skada både dig och toalettens emalj.

Planerade arbeten inom VVS

Om du behöver hjälp med planerade arbeten inom VVS, som att installera en ny tvättmaskin eller utföra värmepumpservice, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss under ordinarie arbetstid så att vi kan boka in en tid som passar dig.

Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster. Vi är redo att hjälpa dig med alla dina VVS-behov i Stockholm län.