VVS Kollen

Hör gärna av dig! Jour-uppdrag sker i mån av tid. 08 26 50 52

VVS kollen är din pålitliga partner när det kommer till VVS-tjänster. Vi erbjuder våra tjänster till villaägare, husägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Oavsett vilket behov du har inom VVS-området kan vi hjälpa dig.

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hitta en pålitlig VVS-tekniker som kan ta hand om allt från enkla reparationer till större projekt. Därför är vi stolta över att vara certifierade och redo att hjälpa dig med ditt nästa projekt.

Enkla reparationer och installationer

Om du behöver byta din köksblandare, toalett, installera diskmaskin eller tvättmaskin kan vi hjälpa dig med det. Våra erfarna tekniker har kunskapen och verktygen för att göra jobbet snabbt och effektivt.

Större projekt

Vi har även expertis inom större projekt där man måste dra vattenledningar eller installera luftvärmepumpar och varmvattenberedare. Våra tekniker har den nödvändiga kompetensen och erfarenheten för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och enligt gällande regler och föreskrifter.

Trygghet och kvalitet

VVS kollen sätter alltid trygghet och kvalitet i fokus. Vi jobbar noggrant och ser till att alla installationer och reparationer uppfyller de högsta standarderna. Vi använder oss av kvalitetsprodukter och ser till att allt fungerar som det ska innan vi lämnar platsen.

Kundnöjdhet är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att kunna ge dig den bästa möjliga lösningen.

Kontakta oss

Om du behöver hjälp med VVS-arbeten, oavsett om det är en enkel reparation eller ett större projekt, är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att hjälpa dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *