VVS Kollen

Hör gärna av dig! Jour-uppdrag sker i mån av tid. 08 26 50 52

VVS kollen är din pålitliga partner när det kommer till VVS tjänster. Vi erbjuder en omfattande lista av tjänster för alla typer av kunder, oavsett om du är villaägare, husägare, bostadsrätter, föreningar, företag eller privatpersoner. Vår certifierade personal är redo att hjälpa dig med allt från små reparationer till större projekt.

Byta ut köksblandaren och toaletten

Om du är trött på en gammal och ineffektiv köksblandare eller toalett, kan vi hjälpa dig att byta ut dem. Vi har erfarenhet av att installera olika typer av kranar och toaletter och kan hjälpa dig att välja den bästa lösningen för dina behov och budget. Vi ser också till att installationen sker snabbt och effektivt, så att du kan njuta av ditt nya kök eller badrum så snart som möjligt.

Installation av diskmaskiner och tvättmaskiner

Om du behöver installera en ny diskmaskin eller tvättmaskin i ditt hem eller företag, kan du lita på oss. Vi har kunskap och erfarenhet av att installera olika märken och modeller av maskiner. Vi ser till att installationen utförs korrekt och säkert, så att du kan använda din nya maskin utan problem.

Installation av luftvärmepumpar och varmvattenberedare

Vi kan hjälpa dig att installera luftvärmepumpar och varmvattenberedare för att förbättra din energieffektivitet och komfort. Vårt team har expertkunskaper inom installation av dessa system och kan rekommendera den bästa lösningen för dina behov. Vi ser till att installationen sker på rätt sätt och att du får den bästa prestandan från dina nya apparater.

Större projekt med vattenledningar

Om du planerar att göra större förändringar i ditt hem eller företag som kräver att du drar nya vattenledningar, kan vi hjälpa dig med det också. Vårt team har erfarenhet av att planera och genomföra stora VVS-projekt och kan se till att allt görs enligt de högsta standarderna. Vi ser till att du får en pålitlig och effektiv VVS-installation som kommer att hålla i många år framöver.

Oavsett vilka VVS-tjänster du behöver, kan du lita på VVS kollen för att leverera. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa projekt och få en kostnadsfri offert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *